ΦΥΣΙΚΟΙ ΠΕΤΡΙΝΟΙ ΚΑΠΛΑΜΑΔΕΣ

 

GET THE BEST OF NATURAL STONES

Η PENTAGROUP εμπλουτίζoντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες και προϊόντα της, παρουσιάζει την νέα συλλογή εύκαμπτων πέτρινων καπλαμάδων  από 100% φυσική πέτρα, εμπνευσμένη από το φως, τη θάλασσα και το απαράμιλλο σκηνικό της Ελληνικής φύσης.

Οι πέτρινες επενδύσεις όλο και περισσότερο προτιμώνται στο σύγχρονο design για εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους, κοινόχρηστους και υγρούς χώρου, ακόμα και στην κατασκευή επίπλων αναδεικνύοντας με κομψό τρόπο τους χώρους καθως η φυσικότητα της πραγματικής πέτρας προσδίδει στον χώρο ζεστασιά, υψηλή αισθητική και καλαισθησία.

Η νέα συλλογή εύκαμπτων πέτρινων καπλαμάδων της PENTAGROUP διατίθεται σε φύλλα πάχους μόνο 2 mm που τα κάνει εξαιρετικά ελαφριά και εύκαμπτα.

Τα χαρακτηριστικά αυτά καθιστούν την κατεργασία, διαστασολόγηση τοποθέτηση τους εύκολη και σε λιγότερο χρόνο, τόσο σε μεγάλες όσο και σε μικρές επιφάνειες.

Εάν λατρεύετε τα στοιχεία της φύσης είτε ψάχνετε για τον γρήγορο εμπλουτισμό της όψης – αίσθησης – ατμόσφαιρας ενός χώρου ή την μελέτη μιας νέας κατασκευής, οι φυσικοί πέτρινοι καπλαμάδες είναι εδώ για να σας ενθουσιάσουν αισθητικά και τεχνικά.

Η ΣΥΛΛΟΓΗ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

100% Φυσικό Πέτρωμα

Ελαφρύ

Αντισεισμικό

Πυράντοχο

Εύκαμπτο

Εύκολη Τοποθέτηση

Eco Friendly

Δε χρήζει συντήρησης

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Εξαιρετική Αισθητική

Η συλλογή των πέτρινων καπλαμάδων είναι ιδανική για κάθε μοντέρνο, διαχρονικό ή κλασικό project αποτυπώνοντας την μοναδική ομορφιά της φυσικής πέτρας

 

  • Πρωτοποριακή ποιότητα

Οι πέτρινοι φυσικοί καπλαμάδες αποτελούν ένα ιδιαίτερα ανθεκτικό υλικό διακόσμησης για εφαρμογή σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, με αξιοσημείωτη αντοχή στον χρόνο, τη φωτοχημική ακτινοβολία, τις καιρικές συνθήκες χωρίς φθορές όπως το ξεθώριασμα και ξεφλούδισμα.

 

  • Η καλαισθησία του φυσικού

Όλα τα σχέδια αποτυπώνουν την ομορφιά και την μοναδικότητα της φυσικής πέτρας καθώς κάθε φύλλο του πέτρινου καπλαμά έχει το δικό του σχέδιο που η ίδια η φύση του προσδίδει δίνοντας στον χώρο σας μια μοναδική αισθητική.

Μπορείτε να διαλέξετε το ύφος που προτιμάτε, και τις αποχρώσεις που ταιριάζουν στον χώρο σας αποκοτώντας διαχρονική και εντυπωσιακή διακόσμηση.

 

  • Η συνέργεια της φύσης με την σύγχρονη τεχνολογία

Ο πέτρινος καπλαμάς σε πάχος 2mm κατασκευάζεται από τα θρύμματα φυσικής πέτρας που επικολλώνται σε μια πολυμερή επιφάνεια για εύκολη εγκατάσταση. Το υψηλής ποιότητας σύνθετο υπόστρωμα εξασφαλίζει  την άριστη εφαρμογή και ανθεκτικότητα.

 

  • Εύκολη εγκατάσταση και ελάχιστη συντήρηση

Ο εύκαμπτος πέτρινος καπλαμάς εξασφαλίζει την ομορφιά της φυσικής πέτρας χωρίς χρονοβόρες και κοστοβόρες διαδικασίες κατεργασίας και τοποθέτησης

GALLERY

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ